tiistai 19. maaliskuuta 2013

Stara meininkiä!

Päivä alkoi sillä että ryhdyin tuumasta toimeen ja tekemään Össille vihdoista viimein tähti haalaria! Muilla pojilla onkin jo tähti haalarit. Oranssi on Össille aika passeli väri joten tietenkin valitsin oranssin fleecen. Haalariin tein lyhyehköt hihat ja eteen reippaammin tilaa jotta se on mukava päällä juostessa ja telmiessä!

Tälläinen siitä sitten lopulta tuli :



Sitten olikin jatkettava jo eilistä siivous urakkaa. Minä en mikään hirveä siivouksen ystävä ole, mutta kun innostun niin siivoan ihan mielelläni. 
Näköjään kuitenkin kaikki mahdollinen on ollut mun siivoamista vastaan... Eilen meni terraario rikki..
Tänään pesin latttioita, tarkoitus oli höyrypesuria käyttää. Idea iha loistava mutta 1, 6 litran säiliö on kyllä aivan liian pieni ton kokoseen vehkeeseen.  Jouduin eteisen pesun jälkeen odottamaan kaksi tuntia (!!!!!) että säiliön luukun sai auki. Siinä on joku lämpö juttu, ettei aukea ennen kun on vehje jäähtynyt. Seinään se meinas lentää ku hermot meni! Vihdoinkin kun siivoaisin mielelläni... Noo lopulta sain sen auki ja pääsin säiliön täyttämään ja huiskiin höyryllä pitkin poikin.
Huomiselle sainkin tässä välissä haalaritilausta. Eli huominen aamupäivä menee haalarin teossa! Oli kyllä iha älytöntä miten koira oli niin saman kokonen kun Össi. Aamulla täytyy kuitenkin juoksennella keskustassa hoitamassa asioita. Pitäs varmaa hankkia ajokortti, aika ikävää lähteä ennen yhdeksää kävellen liikenteeseen.. Vaikka ei tota matkaa oo ku reilu pari kilometriä, mutta silti..

Illemmalla käytiin taas koirapuistossa... Tässä pari kuvaa tältä päivältä : 








Yllätys yllätys, puistoiltiin Bamsun kanssa! Össi ja Hessu matkassa. Kyllähän sinne puistoon muitakin eksy ja Össi pääsi painimaan ison dobri x canecorso mix nartun kanssa.

Katsotaan josko huomenna saatais aikaseksi jotain matelija aiheista kirjotusta ;)
Natina kiittää ja kuittaa tältä päivältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti