keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Metsän siimeksessä ja ompelukoneen äärellä

Tein tuossa pari päivää sitten tuttavan koiralle haalaria ja hän kertoikin että ihan tuossa meidän lähi metsässä menee hyvät lenkki polut! Eilen suuntasinkin sitteen Össin kanssa poluille kun toissa päiväinen koirapuisto reissu ei oikein innostanut sinnekkään menemään. Puistoon kun mielestäni ei tarvitsisi tuoda koiria jotka ei muiden kanssa tule toimeen... No joka tapauksessa painettiin eilen heti aamupäivästä metsään. Aivan ihanaa, sielu lepäsi, koira vapaana jolkottelemassa ja itse sai tallustaa sitä vauhtia kun itse parhaaksi näki. Se oli jopa niin ihanaa että suunnistin Össin kanssa illemmalla jälleen metsään! Oe voe! Oltiin jälleen tunti poikineen metsässä menossa.  Ja koska sekään ei riittänyt suunnattiin vielä illemmalla Bamsun kanssa metsikköön!  Oikeastaan oltiin ladulla enemmäkseen kun ei enään metsässä oikein eteensä nähnyt.

Tänään sitten mentiin koko konkkaronkka metsään. Polut kun oli nyt tutut niin kolmen kanssa on mukavampi mennä. Pluto tykkää tulla aivan minun vierellä tai ihan takanani. On huvittavaa kun rupeaa katselemaan että missäs se koira on, niin ei missään näy ketään kun se on aivan jalan juurella! Össi mene aivan älyttömän hienosti vapaana. Se menee kymmenisen metrin päähän  maksimissaan ja tottelee puolikkaastakin sanasta!
No Hessu sen sijaan.. Päästät vapaaksi niin koiraa ei näy missään. Se todella nauttii vapaudestaan. Sille saakin oikein kunnolla sanoa että täällä totellaan kun vapaana mennään! Sen kun se muistaa niin tottelee erittäin hyvin, vaikken siihen 100 % luotakkaan. Täytyy olla silmät joka puolella kun tarkkailee ettei ketään tule mistään.  Aamupäivällä kun olttaen ihmiset on töissä, niin sitä on ok pitää vapaana, mutta myöhemmin en uskalla riiviötä vapaaksi enään päästää.





Tässä lenkkeilyn lomassa olen jokusen pannankin ehtinyt vääntää. Lähinnä omilleni. Jostain syystä Plutolle tekemästä pannasta tuli ensin liian pieni, joten se on nyt sitten myytävänä... Mutta sai se itselleen sopivan pannan kuiteenkin! 


Pluton panta yllä, ja  alapuolella myynnissä oleva panta. 27-28 cm pistolukko panta, leveyttä muistaakseni 6 cm verran. Hinta 10 € posteineen


Hessun panta on vähän erilianen, mutta sopii sille kun nakutettu!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti