lauantai 6. huhtikuuta 2013

Päivät menee äkkiä touhuillessa!

On toden totta mennyt päivät äkkiä! Pitkillä metsä lenkeillä käydessä ja ommellessa. Ja toki eläimiä hoidellessa ja niiden kanssa touhuillessa. Kovasti ollaan käyty hiihtoladuilla ja metsä poluilla. Meillä päin ei noita hiihtäjiä kamalasti näy, näkyis olevan enemmän noita  kävelijöiden jälkiä laduilla. Toisinaan ollaan menty kolmistaan mutta enemmän kuitenkin  Össi ja Hessu kombolla ja Pluto erikseen. Pluto ei oikein aina arvosta Össin kovaa meininkiä lenkeillä.



 No saanpahan itse enemmän liikuntaa kun tulee vedettyä tupla lenkkejä. Keski  verroin ollaan oltu nyt 1 - 3 h kerralla kävelemässä ladulla ja metsässä. Tosin koirat kun menee vapaana niin ne saa liikkua ihan eri tavalla!  Tämän vuoden aikana olenkin saanut painoa pudotettua jo 14 kiloa. Vauhti on sopivan tasainen, mutta vielä on paljon edessä! Hidas vauhti onkin pysyvän tuloksen kannalta parempi. Hitaasti mutta varmasti! Puhelimessa mulla onkin DroidWeight käytössä mihin saa kivasti kirjattua painoja ylös, ohjelma on simppeli ja mukava käyttää.

Kävin tuossa ystävän kanssa yksi päivä kaupoilla. Oli pakko hakea resoria kun ne alkoi olla vähissä jo!  Pari muutakin juttua tarttui mukaan. En osaa neuloa, mutta  kohdalle osui alennuksessa aivan älyttömän ihana alpakkaa sisältävä lanka. Oli pakko napata mukaan! Olen viimeksi neulonut 9 - 11 vuotiaana ala-asteella tumput... No niillä taidoilla lähdinkin sitten neulomaan ja toivottavasti lopppu tulos on joku kiva neule Plutolle.


Ystäväni rakastaa kaikkia mahdollisia kirkkaita värejä. Hän osti erään räkeän "pitsilangan" no menihän siinä jopa pari päivää kun hän tuli rullan kanssa ovelleni. Hän ei osaa sitäkään vähää neuloa kun minä. No lupauduin hänelle neulomaan siitä kaula liinan. Ikinä ennen ollut nähnyt moista lankaa. Joskus kirpparilla valmiita huiveja kylläkin. No juutubesta  löyty pari kivaa opetusvideota joten niiden pikasen katselun jälkeen syntyi tämmönen : 


Pistetään parilta lenkiltä ja koira puisto reissulta kuvia : 


Hessu ja Hessun uusi keväinen tähti haalari :
 

Ja uusi pantakin vielä :




Össi sai myös uuden pannan :


Ja ihan tasa vertaisuuden vuoksi Plutokin sai oikein true herpistin kaulapannan. Kuva on vähän pimeä sortiltaan...

Lisäksi olen saanut taas asiakas galleriaani  lisää kuvia tekeleistäni asiakkaiden yllä!  Niitä onkin odoteltu.
Tässä pitäisi koittaa joku päivä saada aikaiseksi istutella hieman siemeniä. Salaatteja lähinnä kilpikonnia varten. Toiset on vielä jääkaapissa horrostamassa. Niitä varten sapuskat siis kasvamaan! Monta kertaa pitänyt laittaa jo mutta ei ole millään jaksanut.
Hiirulaisia on myös tullut siivoiltua. Vauvojakin vähän kuvasin: 



Loppuun on pakko jakaa vielä dippi vinkki. Tein yksi päivä aivan ihania tortilloja ja samalla dipin.
Prk Kermaviiliä
2 -3 rkl sweet chili kastiketta
pari tl kuivattua valkosipulia myllystä
2 -3 rkl purkkiananaksen mehua
 Töräys sitruunaa

Nauti! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti