sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Agility on kivaa!

Perjantaina meillä oli aamupäivällä varattuna pieni agility halli wuf.fi liikkeen tiloissa lielahdessa.  Kolmeen pekkaan tunnin vuokra ei tuntunut missään.  Matkassa minulla oli vain Össi, kun en tiennyt  onko hallissa häkkejä tms.  No olihan sielä häkkejä, olisin voinut ottaa Hessunkin matkaan, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten!  Matkassa oli myös Bamsu sheltti ja ystäväni Markus kera ranskanbulla Jacki.

Halliin kun päästiin niin Össi käyttäytyi kun olisi elämänsä elänyt agi radalla! Siis ihan intopiukeana loikki esteitä ja meni keppejä, putki vähän jännitti mutta hyvin onnistu sekin!
Esteiden hyppely oli kuitenkin ihan suosikki puuhaa!

Tunti menikin ehkä vähän liiankin nopiaa!







Vauhti oli niin kova että korvakin alkoi lerpattaa 


Hauskaa oli! Toivottavasti päästään pian uudestaan kokeilemaan! 
Käytiin myös kokeilemassa koira kahvila Vainua ensinmäistä kertaa. Pieni ja kallis paikka.. Idea kyllä itsessään on ihan hyvä!  Paikalla sattui olemaan aloen vera esittelijä ja arvonta yhdestä tuotteesta. Osallistuttiin kilpailuun ja kaverin voitti putelon! Ei olis kyllä parempaan käyttöön päässyt tuote :)
Löysin reissulla myös eräästä liikkeestä  2 eurolla kasan erikokosia ja värisiä suht isohkoja paloja teddy kangasta! Vaikka talvi on kohta ohi, niin pakko ne oli napata mukaan!

Kovasti on myös kevättä kohden kyselty t-paitoja.  Suunnittelin ensin  paperille hieman mallia ja sitten lähdin toteutus puuhiin.
Mulla oli ihanaa vaalean liilaa resoria pieni pätkä ja paloin halusta käyttää sitä! Täytyy hankkkia sitä väriä lisää, se on aivan ihana! Lisäksi oli tummempaa farkkua, sen kanssa se sopi kun nenä päähän!  Vielä kelit on viileät niin laitoin ohuen vuori fleecen sisäpuolelle. Lisäksi tein ihan puoli kurran säädettävällä kurralla sen kaveriksi.  Pistin tämän setin myytiin facebook sivustolleni. Kuvittelen että 20 € ei olisi liikaa, mutta saa nähdä nyt ! 



Kuva on todiste taidokkaasta Paintin käyttö kyvystäni... Älkää siis siitä välittäkö.... eh .. 

Lisäksi tein aivan ihanat Farkku  T-Valjaat! Nekin on myytävänä 15 € hinnalla.

Kuosit pannassa ja valjaissa on aivan ihanat. Valitettavasti mallalujenkaan jälkeen ne ei sovi meidän pojille väreiltään. Itse sen sijaan pidän kummastkin aivan suunnattoman paljon! Jännä kuitenkin että koirilleni sopii jokaiselle tietyt värit. 

Plutolle esim ei sovi kun maanläheiset tummahkot sävyt. Viinin punainen, ja jostain syystä kirkkan punainen on ok, ruskeat, oliivi, tuma navy blue jne. Hessulle taas käytännössä käy kaikki varsinkin kirkkaat värit. Össille Vihreä, Oranssi ja kirjavat värit on parhaita. Tumma turkoosi on ok myös.

Tai sitten värien sopivuus on vain minun korvien välissä oleva asia ! 







Kävin myös piiiiiitkästä aikaa ystävieni luona. Siis oikeasti en ole käynyt sitten Össin tulon jälkeen juuri missään! Nyt päätin sitten lähteä, kun koirakin alkaa olemaan jo itsenäisempi. Toki se on ollut muutamia tunteja kotona ilman ihmis seuraa, mutta nyt olin pidempään poissa. Ihan hyvin sillä oli kuitenkin mennyt, vaikka ei meinannut nahoissaan pysyä kun kotiin tulin ! 

Markuksen hiukst kaipasi tosissaan lyhennystä joten saksin samalla hänen hiuksensa.  Viime kerrasta olikin jo vierähtänyt kuukausi ainakin. Menuussa oli jauheliha, aurajuusto, ananas ja kinkku, ananas, aurajuusto pitsat sekä aivan älyttömän herkullista Markuksen tekemää  Lime juusto kakkua! Nam nam ! Kyllä kelpasi! Täytyy käydä kaupasta hakemassa kakku ainekset, viime juustokakusta onkin jo aikaa. Pari vuotta sitten kaverin polttareihin tein pari juustokakkua.. Juustokakku nyt sallittako laihduttajallekkin !


1 kommentti:

  1. Paljonko tuolla Wuf.filla oli hintaa tunnin vuokrauksella? :)

    VastaaPoista