maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kiirettä pitää!

Kylläpä taas suhahti päivä hyvinkin nopiaaa! Tälle päivälle kasaantui paljolti hommaa! Piti saada postiin vietyä tilauksia.  Kuitenkin kun viime tippaan tuppaan kaikki aina jättämään... Niin piti vielä aamupäivällä ommella jotain. 9 aikoihin heräsin. Ilman herätystä. Mikä on aika yllättävää! Alkaa pikkuhiljaa rytmit olemaan kunnossa, mikä on aivan mahtavaa!

Eilen kaulapannan ja haalarin, tässä kuvat niistä :

 

Tänään jatkoin urakkaan kun löysin eräästä haalarin ostajasta testaajan pissavyön proto tyypille. Ulkomuodoltaan se on aika karkea vielä ja kehttelyn varaa on. Täytyy nyt ensin odottaa se "tuomio" testaajalta! Materiaalina käytin ensteks kangasta jonka vettä hylkivä puoli sisään päin toki. Lisäksi tein "siteen " sisä puolelle. Eli fleecestä jonka sisällä froteeta ja täytematskua. Sen saa neppareilla kiinni, niin ei liiku edestakaisin. Nyt tein vyön kiinnityksen portattain napeilla.  Saa nähdä mikä on tuomio  :D 
Tältä se nyt karkeasti näyttää : 


Sitten tämmösen pienen neidon turkoosiruutu haalarin tekasin vielä tänään: 

Sitten tulikin jo aika kiirus! Ystäväni tarjoutui käyttämään minua kaupoilla ja postissa. Muuten olisin kävellen joutunut lähtemään liikenteesen enkä varmaan olisi ehtinyt edes kaikkialle. Meiltä on keskustaan muutamakilometri, mutta en mä ole mikään maratoonari ja yhteen suuntaan hujahtaa puolisen tuntia kuitenkin..  Noo joka tapauksessa ensin mentin ruoka kauppaan kun piti ostaa koirille jauhelihaa.. No vähän kaupasta tarttui muutakin. Kuten pitkään haaveilemaani naudan kieltä.. 
Valikoin pienimmän, vaikka tarjouksessa olikin niin silti isolle kielelle  olisi jo aika mukavasti hintaa tullut !  Tälläkin järkäleellä painoa oli 1,200 kg!!!  Ihan mieletön mötkäle! Kyllä koirien silmät oli tippua päästä kun pääsivät nuuhkasemaan kieltä. Tiskiltä tarttui myös possun sydän ja possun etuselkää pala.  Etuselkä meille ihmisille mutta siitä läskit Össille, tietty.  Löytis on kyllä ihan kiva kauppa, sielä on usein hyvät tarjoukset lihatiskissä ja muutenkin.  Nappasin pari kana suikale rasiaakin matkaan kun hinta oli 1.99 € kpl...Kyllähän kaupasta tuli jos jonkinlaista muutakin perus ihmisen tavaraa, ei niistä kuitenkaan sen enempää.
Sitten oli suunnattava Salosen Tekstiili kauppaan. Pistolukot oli noh.. aikalailla päässyt loppumaan itseltäni, joten pakko niitä oli hakea. Mukaan tarttui sitten kunnon reppunauhaa jokunen metri, d renkaita ja aikas kivoja kangasmerkkejä. Kaukana perus kangas merkeistä, mutta on just mun makuuni ! Liipasin lukkoja unohdin kysyä.. aina ei voi voittaa, ei edes jokakerta.  Sitten kävin postissa heittämässä paketit sinne.. Kamala nälkä piinasi jo kun kello oli jo vaikka kuinka paljon  ja en ollut ehtinyt syömään mitään. Mieleeni muistui kun lähi kiinalaisessa on tämän kuun tarjouksessa take away ruuat 6 € .. sinne siis. Pettymyshän se oli. Parempaakin kiinalaista on toki saanut..

Kello käy ja kotiin äkkiä jotta pääsee koiria lenkittämään. Ihana kävellä tuola 10 cm hangessa kun aurat ei ole jostain syystä tänne asti päässeet.. No tuli kuitenkin mentyä reipas puoltoista tuntinen metsässä ja ladulla. Koirat oli ihan haltioissaan kun ilmeisesti joku kiimanen  narttu oli käynyt saman reitin hiljattain ennen meitä. Ja näin pomppi nakut koirat  umpihangessa toisen jälkiä pitkin. Aika huvittava näky, kun toiset kahlaa kaulaa myöten lumessa.

Vihdoin pääsin laittamaan uuden satsin ruokaa koirille kun vanha meni päiväruokinnnalla loppuun. Hau hau pötkö pohjalle, naudan mahaa, lihaisaa rasvaa, jauhelihaa, pikasasti keitettyä sydäntä ja naudan kieltä. Nam nam, koko komeuden kruunasi sydämen ja kielen keitinvedessä tehty puuro.  Koirat kiljui keittiön ovella kun sekoittelin ruokaa. Aika moinen herkku ateria oli pojillailta palana! Harmi etten ole munuaista saanut pitkään aikaan käsiini. Sitä siis toivon mukaan olisi pian tarjota! Nyt kuitenkin kello alkaa olla jo sen verran että unimaa kutsuu!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti